Mijn naam is Trudy van Berkel (1968). Ik houd van een opgeruimd huis. Ik ben altijd bezig met opruimen, spullen ordenen, plannen en structuur aanbrengen. Ik heb gemerkt dat het heel hectisch kan zijn, een gezin met man en twee kinderen, het huishouden runnen, een baan en veel hobby’s en interesses. Een geordend en gestructureerd huis(houden) geeft mij dan rust.

Het idee om anderen te helpen met opruimen, plannen, organiseren en structureren maakt mij blij en het geeft mij heel veel energie. Toen mijn kinderen naar de middelbare school gingen en er tegelijkertijd een reorganisatie op mijn werk was, heb ik in 2016 het roer omgegooid. Ik besloot de opleiding tot Professional Organizer te volgen en mijn eigen onderneming op te starten.

Ik ben gecertificeerd professional organizer en heb de opleiding Professional Organizer voor Particulieren bij De Huishoudcoach® gevolgd. Daar heb ik geleerd dat je met kleine stapjes grote resultaten (veranderingen) kan bereiken. De methodes die ik geleerd heb zijn eenvoudig en werken goed.
Wellicht kan ik jou van dienst zijn.

Sinds juni 2017 ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO).

Orde en rust; dat gun ik jou ook. Dus aarzel niet en neem contact met mij op.