Mijn naam is Trudy Scheurleer (1968). Ik houd van een opgeruimd huis. Ik ben altijd bezig met opruimen, spullen ordenen, plannen en structuur aanbrengen. Ik heb gemerkt dat het heel hectisch kan zijn, een gezin met man en twee kinderen, het huishouden runnen, een baan en veel hobby’s en interesses. Een geordend en gestructureerd huis(houden) geeft mij dan rust.

Het idee om anderen te helpen met opruimen, plannen, organiseren en structureren maakt mij blij en het geeft mij heel veel energie. Toen mijn kinderen naar de middelbare school gingen en er tegelijkertijd een reorganisatie op mijn werk was, heb ik in 2016 het roer omgegooid. Ik besloot de opleiding tot Professional Organizer te volgen en mijn eigen onderneming op te starten.

Bij De Huishoudcoach® heb ik de opleiding voor Professional Organizer voor Particulieren gevolgd en hiervoor een certificaat ontvangen. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd dat je met kleine stapjes grote resultaten (veranderingen) kan bereiken. De methodes die ik geleerd heb zijn eenvoudig en werken goed.

Van juni 2017 tot en met december 2023 ben ik aangesloten geweest bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Hier bezocht ik themadagen om mijn kennis op peil te houden. Daarnaast volgde ik regelmatig bijscholingscursussen en intervisiebijeenkomsten. Neem gerust een kijkje op de website van de NBPO om meer informatie te krijgen over dit beroep.

In 2022 heb ik bij De Huishoudcoach® de opleiding voor Organizer voor de Zakelijke Markt gevolgd. Ook hiervoor heb ik een certificaat ontvangen. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd om werknemers en kleine ondernemers op een positieve manier te begeleiden in het grip krijgen op e-mail, planning en werkplek waardoor er minder stress en er juist rust en overzicht ontstaat.

Orde en rust; dat gun ik jou ook. Dus aarzel niet en neem contact met mij op.